CSR Malermester

Miljø, arbejdsmiljø og etik hos Malermester Carina Blach.

Hos Malermester Carina Blach ønsker vi at synliggøre vores gode forretning intern som ekstern. Vi er stolte over vores engagement og ansvarlighed, og vi deler den gerne med andre.

Vi anerkender at vi ikke kan rede hele verden – men vi ved vi kan bidrage med meget!

De ressourcer, der benyttes i virksomheden, på kontoret, hos kunderne og ved transport, påvirker miljøet. Vi vil arbejde for at reducerer denne påvirkning. Den bærende tankegang er bæredygtighed. Derfor spørger vi os selv når vi vælger: ”hvordan påvirker dette vores børns fremtid”?

Malermester Carina Blach’s position som kvalitetsskabende og udviklende, understreger vigtigheden af fortsat at kunne tiltrække og fastholde de rigtige medarbejdere. Virksomheden skal være rummelig, fleksibel og altid i godt humør ”Vi er én familie – derfor står der Familien Blach, på firma postkassen – og der skal være plads til alle!”.

Vi arbejder mod korruption i alle dens former, herunder afpresning og bestikkelse. Ordenlighed og anstændighed er et krav og mål.

Vi sætter krav til vores kunder, og et samarbejdskrav er hæderlighed og gensidigt respekt. I forhold til vores kunder satser vi langsigtede relationer og vil leverer en kvalitet, faglighed og anstændighed, der lever op til dette.

Hele vores CSR-politik bygger på at vi skal være gode mennesker der driver en anstændig forretning. (Se hele vores CSR-politik: link)