Om os

Din lokale malermester

Dit lokale malerfirma Carina Blach består i dag af 10 engagerede og kompetente medarbejdere. Vi har ingen tung administration eller skiftende medarbejdere. Derfor kan du som kunde hos os forvente:

  • Høj og ensartet kvalitet i alt vores arbejde
  • Stor fleksibilitet
  • Konkurrence dygtige priser
  • En god dialog med mesteren selv gennem hele forløbet
  • Kun fagudlærte malere

Vi er gode til det vi laver! – Og vi er medlem af Dansk Byggeri. Det er din garanti for, at du kan følge dig tryg ved, at vælge os, når du skal bruge en maler til dit byggeprojekt eller du skal have testet din bolig for skimmelsvamp.

I vores malerfirma sender vi løbende vores medarbejdere på kurser, så de altid er fuldt opdaterede på den nyeste viden inden for malerfaget. På den måde kan du sikre dig, at vi altid tilbyder de bedste og nyeste løsningsforslag, når du skal have renoveret eller blot trænger til fornyelse.

Derudover er vi også i 2014 blevet kåret som årets Gazelle virksomhed hos Børsen. – Det er vi stolte af og samtidig bevis på, at vi gør noget der er rigtigt.

Så søger du en malermester med ovenstående kvaliteter, kan du ringe på 20 74 24 48 for mere information samt et godt tilbud

Mal udendørs træværk

I samarbejde med Bolius kan jeg præsentere denne video, der forklarer, hvordan du bedst muligt maler dit udendørs træværk. Se videoen og vær godt rustet inden du går i gang med dit næste udendørs maleprojekt.

Mal dine trævinduer

I samarbejde med Bolius kan jeg præsentere denne video, der forklarer, hvordan du bedst muligt maler dit udendørs træværk. Se videoen og vær godt rustet inden du går i gang med dit næste trævinduesmaleprojekt.