Arbejdsområder

Brug for en maler?

Hos malermester Carina Blach udfører vi maler arbejde  på højeste niveau

Når du har brug for en maler i Køge, Greve, Solrød, København eller andre steder på Sjælland, så tilbyder malermester Carina Blach  totalløsninger inden for malerfaget. Vi arbejder på både ude og inde, så uanset om du skal have malet facaden på huset eller stuen skal fornyes med nye farver, så kan er malermester Carina Blach dit sikre valg.

Vi udfører alt inden for maler arbejde med fokus på at levere høj håndværksmæssig kvalitet til fornuftige priser. Derfor rådgiver vi også gerne om farvevalg, kvaliteter og vedligeholdelse inden vi påbegynder arbejdet. På den måde sikre du, at du altid får et resultat af dit maler arbejde, som du ikke fortryder.

Vi udfører malerarbejde inden for følgende områder:

  • Maler arbejde i forbindelser med nybyggeri, ombyggeri og tilbygning.
  • Reparation og vedligeholdelsesopgaver
  • Renovering og modernisering
  • Tapetsering
  • Opsætning af væv, filt m.m
  • Facadearbejde
  • Udbedring af Skimmelsvamp og vandskader
  • Mycometer test; Vi tester boligen for skimmelsvamp med den nyeste teknologi og udbedre dine svimmelsvamp-skader, hvis der konstateres skimmelsvamp.

Din sikkerhed for kvalitet.

Det er vigtigt, at du som kunde føler dig tryg, når du lader Malermester Carina Blach udfører maler arbejde for dig. Derfor er alle medarbejdere også løbende på kurser, for at blive opdateret inden for malerfaget, så du altid tilbydes de nyeste og bedste løsninger inden for maler arbejde

Vi benytter udelukkende produkter af meget høj kvalitet, for at sikre det bedste resultat – Uanset om du skal have opsat tapet, malet stuen, renoveret facaden på huset eller er blevet offer for skimmelsvamp.

Hos malermester Carina Blach går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde samtidig med, at vi vægter tilbyde konkurrencedygtige priser. Få et uforpligtende tilbud og hør mere om hvad Malermester Carina Blach kan gøre for dig.

Står du over for en renovering, så kontakt malermester Carina Blach. Vi rådgiver dig til den bedste løsning.

Du kan også se nogle af vores tidligere opgaver i vores galleri.